July 21, 2016

Please reload

Recent Posts

Kulta Noutavainen aloittaa Alfred Kordelinin rahaston tukeman kiertueen

April 25, 2016

 

Kulta Noutavainen kiittää vielä Laitilan kirjastoa ja ihanaa yleisöä! Olimme 15.4 esiintymässä Laitilan kaupungin kirjastolla ja saimme paikalle 140 katsojaa. Tunnelma oli katossa ja meno hilpeää :)

Huomenna 26.4 pääsemme aloittamaan Alfred Kordelinin rahaston rahoittaman kiertueen. Apurahan turvin voimme esiintyä paikoissa, joihin ei normaalisti pystytä tilaamaan teatteriesityksiä ja ihmisille, jotka muuten saattaisivat jäädä teatterikokemuksista paitsi. Olen äärettömän onnellinen tästä kiertueesta, koska se mahdollistaa niin monta yleisökohtaamista, jotka muuten eivät olisi olleet mahdollisia. 

Kiertueen ensimmäinen esitys on Turun Työväenopistolla kotoutumistoiminnan naisille ja heidän lapsilleen. Toinen esitys on Raisiossa perhekeskus Satelliitissa alueen perhepäivähoitajille ensi viikolla. Nummen kirjastolle on kutsuttu Opetuskoti Mustikan ihmisiä, omaishoitajia ja läheinen päiväkoti toukokuun puolessa välissä ja Laitilaan palaamme esiintymään vastaanottokeskuksen väelle ja paikalliselle yleisölle kesäkuun alussa. Kesäkuussa esiinnymme myös Turun ensikodissa. Ja lisää esityksiä on tulossa...

Please reload

Please reload

Archive

© 2019 TEATTERI SUDENENNE | contact: sudenenne@gmail.com | Puh: 044 549 7791 (Niina Lindroos)

  • Facebook - White Circle
  • Blogger - White Circle